Informace o zpracování osobních údajů

Bezpečnostně právní akademie Ostrava, s. r. o., střední škola, se sídlem Sládečkova 393/90, 715 00 Ostrava-Michálkovice, IČ 25370294 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Správce zpracovává pouze po nezbytně nutnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

 

Pokud Správce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům;
  • požadovat opravu svých osobních údajů, v případě jejich nepřesnosti či nesprávnosti;
  • požadovat výmaz osobních údajů, popř. omezení jejich zpracování;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů;
  • na přenositelnost svých osobních údajů;
  • udělený souhlas kdykoliv odvolat, čímž však nebude dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném
  • před jeho odvoláním;
  • podat stížnost proti procesu zpracování osobních údajů správcem k dozorovému úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27,170 00 Praha 7.

 

Svá práva vůči Správci uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů, kterým je:

JUDr. Miroslav Ondrúš

Sládečkova 393/90 715 00 Ostrava-Michálkovice

tel.: 734 832 436 / 739 501 944

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Kontaktním místem pro řešení administrativních úkonů spojených s GDPR je sekretariát školy, a to v pracovní dny v době od 7.00-15.00 hod.

 

Důležité dokumenty:

SMĚRNICE PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁZNAM O ČINNOSTECH SPRÁVCE

Aktuality

Den otevřených dveří

01. 12. 2018 (9:00-12:00)

+ více

Přihlašování k maturitě

POSTUP

+ více

Volby

ŠKOLSKÁ RADA

+ více
Archiv aktualit ->

© 2017 Bezpečnostně právní akademie Ostrava, s. r. o., střední škola