Informace o zpracování osobních údajů

Bezpečnostně právní akademie Ostrava, s. r. o., střední škola, se sídlem Sládečkova 393/90, 715 00 Ostrava-Michálkovice, IČ 25370294 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje Správce zpracovává pouze po nezbytně nutnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

 

Pokud Správce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům;
  • požadovat opravu svých osobních údajů, v případě jejich nepřesnosti či nesprávnosti;
  • požadovat výmaz osobních údajů, popř. omezení jejich zpracování;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů;
  • na přenositelnost svých osobních údajů;
  • udělený souhlas kdykoliv odvolat, čímž však nebude dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném
  • před jeho odvoláním;
  • podat stížnost proti procesu zpracování osobních údajů správcem k dozorovému úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27,170 00 Praha 7.

 

Svá práva vůči Správci uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů, kterým je:

JUDr. Miroslav Ondrúš

Sládečkova 393/90 715 00 Ostrava-Michálkovice

tel.: 734 832 436 / 739 501 944

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Kontaktním místem pro řešení administrativních úkonů spojených s GDPR je sekretariát školy, a to v pracovní dny v době od 7.00-15.00 hod.

 

Důležité dokumenty:

SMĚRNICE PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ (PDF, 374 kB)

ZÁZNAM O ČINNOSTECH ZPRACOVÁNÍ OÚ:

Přijímání ke vzdělávání (PDF, 399 kB)

Průběh středního vzdělávání (PDF, 291 kB)

Ukončování středního vzdělávání (PDF, 328 kB)

Data zaměstnanců (PDF, 269 kB)

Aktuality

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 26/11/2022

9:00 - 12:00

+ více

PODZIMNÍ MZ 2022

Ústní - Praktické - ...

Archiv aktualit ->

© 2022 Bezpečnostně právní akademie Ostrava, s. r. o., střední škola

Tvorba webových stránek TripOn Digital | Mobilní aplikace PepiApp | LED panely DigiDay

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Nezbytné
Tyto soubory cookie jsou potřebné pro správné fungování webových stránek. Nelze je zakázat.
Nastavení cookies
OK
Marketingové
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Google
OK
Odmítnout
Statistické
Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.
Google Analytics
OK
Odmítnout